Mobilnr: 070-3140589

Behandlingar

Ansiksbehandlingar

Ögon & Bryn

Massage

Kroppsbehandlingar

Vaxning

Make up

Fötter

Produktinformation

Rosenserien      

       

Choklad Serien

 

 c/o mineralsmink

 

 http://www.åsa-aronsson.juiceplus.com

     

 

 

 

 

 

www.friskvardskuponger.se

 

 

 

Nyhetsbrev

 

 

 

Erbjudande

 

Erbjudande

Alla mina behandlingar kan du köpa presentkort på. Du kan köpa det hos mig i Bodafors

 

 

 

Kurbehandling med AHA gäller tom nov-17

 

Jag har påbörjat min utbildning till Naturkosmetisk Hudterapeut. Fått lära mig mer nytt och mer resultatinriktat till kunder som är medvetna med att få ett bra och hållbart resultat, framförallt just detta ,med ansiktet. Jag kommer att ha elevbehandlingar och börjar med AHA-behandlingar. Chokladserien AHA-syror består av socker och mjölksyra. Tillsammans bildar dessa syror olika molekylvikter i hudens lager där de fyller olika funktioner. Syrorna samarbetar med varandra och ger ett bra resultat. Jag som terapeut använder salongsprodukter som manipulerar hudens naturliga PH-värden, vilket gör att det är EXTRA V IKTIGT med för- och efterbehandlingar. AHA kan effektivt stimulera nyproduktionen av fibrerna collagen och elastin och därmed avsevärt förbättra hudens spänst och smidighet. AHA löser förhårdnade hudceller och huden kan bli friskare och klarare. Tilltäppta porer öppnas och slaggprodukter kan rensas ut. Ärrvävnad kan lösas upp och pigmentering kan blekas ner.

Chokladseriens AHA-syror + Balanserar talgproduktionen + Ökar cirkulationen + Stimulerar cellförnyelse + Påskyndar läkning + Reducerar ärrbildning + Ökar hudens förmåga att binda fukt + Stärker hudens immunförsvar Jag söker DIG som vill se ett resultat. Vi träffas på en hudanalys som är kostnadsfri, där jag informerar, kolla din hud och ger dig hudråd med produkter som passar dig. Du ska vara beredd att följa mina råd, före vi börjar denna kurbehandling och efter. Du som har ngt av detta, skicka en intresse anmälan till mig, vi hörs om dina förväntningar och bokar in en tid. Har du ngt av detta? AHA-acne AHA-pigmentering AHA-Hudföryngring AHA-Ärr och rynkor

Du får vara beredd på att komma minst 5 ggr och jag kommer göra uppföljning. Sista gången alltså den 5:e kommer jag att bjuda dig på en underbar chokladskrubb, blandat med kroppsinpackning för dina ben. Ta bort hudceller och gör dina ben mjuka. Ligga inlindad i värme och efterföljer tvagning och insmörjningen med chokladlotion. Som ni vet är detta en elevbehandling och har då reducerat pris på detta. Kommer även kunna ta bort millier i ansiktet Vill ha 3 kunder som har acne, 3 kunder som har pigmentering, 3 kunder som vill ha hudföryngring, 3 kunder som har ärr och rynkor. Så först till kvarnOm du vill vara med på ytterligare ett erbjudande där du kan vinna ett presentkort på 45 min massage så kan du gå in och gilla min fb sida Åsas Hud & Hälsa och delta i just den tävlingen.

Gilla min sida, kommentera och dela vidare så fler har möjlighet att ta del av denna behandling. Många har problem med sin hud och många gånger kan man göra ngt åt det. Med hjälp av kontinutet och tålamod. Även att ändra en del på sin kost. Våga prova helt enkelt.

Ordpris: 2400 kr elevpris: 1995 kr