Mobilnr: 070-3140589

Behandlingar

Ansiksbehandlingar

Ögon & Bryn

Massage

Kroppsbehandlingar

Vaxning

Make up

Fötter

Produktinformation

Rosenserien      

       

Choklad Serien

 

 c/o mineralsmink

 

 http://www.åsa-aronsson.juiceplus.com

     

 

 

 

 

 

www.friskvardskuponger.se

 

 

 

Nyhetsbrev

 

 

 

Ansiktsbehandlingar

Rosen liten  60 min

Rengöring, peeling, hudanalys, lymfriktig ansikts -, ögon -, dekolletagemassage samt vitaminmask. Avslutas med fuktkräm & ögonkräm.

Pris:  550 kr

 

Kick off  70 min

En djuprengörande & uppstramande behandling med rengöringsmask i två steg som passar de flesta hudtyper. Behandlingen börjar med rengöring varpå huden värms upp med infrarött ljus. Behandlingen fortsätter med  lymfriktig  ansikts -,  ögon -, dekolletagemassage samt vitaminmask . Avslutas med fuktkräm & ögonkräm.

Pris: 650 kr

 

Klassisk lyx för ansikte & rygg  90 min

Startas med en skön och avslappnande rygg & nackmassage, därefter följer rengöring, hudanalys & peeling. Din hud analyseras därefter och enpassande ansiktsmask läggs. I denna behandling ingår även exklusiv c-vitaminbehandlingmed rosenrot som arbetas in i huden med en maskin som heter Beauty Wizard där galvanisk ström används. (Obs!! Ej C-vitaminbehandling för citrusallergiker.) Avslutas med fuktkräm & ögonkräm.

Pris: 750 kr

 

 

Chokladdröm 60 min

I denna behandling används härliga produkter som innehåller choklad, kaffe och havtorn. Huden rengörs och peelas med en härlig peeling bestående av jojobakorn. En ansiktsmask i samma tema läggs på,  därefter en varm chokladolja och du får njuta av en ljuvlig ansikts-, nacke-, ögon & dekolletagemassage. Behandlingen avslutas med en härlig fuktkräm.

Pris: 550 kr

 

Föryngringskuren " Rosenknopp" 70 min

I denna behandling använder jag mig av en maskin som heter Beauty Wizard. Den drivs med galvanisk ström. Maskinen har 4 program: Rengöring, Motion, Nutrient, Lifting. Två av programmen har inbyggd värme. Behandlingen börjar med rengöring, hudanalys, peeling. En vitaminmask läggs på under en varm handuk och ansiktet får njuta av värmen från den infraröda lampan. Efter får din hud känna av en exklusiv algmask med spirulina, knöltång och havtorn med Omega 3 och 7. Algmasken är cellaktiverande, cirkulationsökande samt åtstramande. En energikick för trött och åldrande hud! I ansiktsmassagen gör jag "det naturliga ansiktslyftet", det innebär att jag stimulerar vissa punkter i ansiktet. Genom tryck i massagen så ökar blodcirkulationen i huden så att ansiktet renas från slaggprodukter. En lymfriktig massage tar vid. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm.

 Pris: 650 kr