Tema Träffar

 

Mobilnr: 070-3140589

Behandlingar

Ansiksbehandlingar

Ögon & Bryn

Massage

Kroppsbehandlingar

Vaxning

Make up

Fötter

 

Produktinformation

Rosenserien      

         

Choklad Serien

 

 c/o mineralsmink

 

 

 

 

 

 

 

 

www.friskvardskuponger.se

 

 

 

Nyhetsbrev

 

 

 

Kroppsbehandlingar

Lerinpackning 60 min

Kroppslera innehåller mineraler som är balanserande, rengörande, avslappnande och mjukgörande. Leran stimulerar cellförnyelsen, öppnar porerna och tar bort döda hudceller. Huden blir mjuk och sammetslen.

Först läggs en varm, näringsrik och djuprengörande lera med havtorn över hela kroppen. Därefter vilar du inbäddad i härligt varm filt och värme i sängen. Då gör jag "det naturliga ansiktslyftet", zoner i ansiktet som jag stimulerar genom tryck i massagen ökar blodcirkulationen och ansiktet renas från slagg. Efter det läggs leran på ansiktet och du får en härlig hårbottenmassage. Efter en dusch får du vila på sängen medans en  en härlig kroppskräm med havtorn alternativ chokladlotion masseras in på hela din kropp. Avslutas med en fuktkräm på ansiktet.

OBS!! Behandlingen utförs inte på gravida eller personer med högt blodtryck !!!

Pris : 550 kr

 

Kroppskrubb 60 min

Kroppspeeling eller skrubb stramar upp och stärker huden. Den tar bort döda hudceller, öppnar porerna och gör huden jämn och len. Peelingen förbättrar cirkulationen och motverkar celluliter. Kroppspeeling med havtorn och aprikoskärnor masseras in på hela din kropp.Efter det blir du inlindad i filt så gör jag "det naturliga ansiktslyftet", Zoner i ansiktet som jag stimulerar genom tryck i massagen ökar blodcirkulationen och ansiktet renas från slagg. Gör därefter en ansiktspeeling. Efter en skön dusch får du vila på sängen medans en kroppskräm med havtorn alternativ chokladlotion masseras in på hela din kropp. Avslutas med en fuktkräm på ansiktet.

Pris : 550 kr

 

OBS!!

Kroppsbehandlingar görs på Torggatan 20, 57161 Bodafors