Tema Träffar

 

Mobilnr: 070-3140589

Behandlingar

Ansiksbehandlingar

Ögon & Bryn

Massage

Kroppsbehandlingar

Vaxning

Make up

Fötter

 

Produktinformation

Rosenserien      

         

Choklad Serien

 

 c/o mineralsmink

 

 

 

 

 

 

 

 

www.friskvardskuponger.se

 

 

 

Nyhetsbrev

 

 

 

Rosenserien

rs-logo-091.jpgrosen.jpgrosenserien.jpg

 

Rosenseriens produkter är baserade på certifierad ekologisk aloe vera istället för vatten, det gör produkterna dryga och minimerar behovet av konserveringsmedel. Kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor är även bas i många av produkterna. Rosenserien har satsat på kvalitetsråvaror trots att dessa är förhållandevis dyra jämfört med de billiga biologiska råvaror som ingår i många så kallade naturliga produkter. Billiga råvaror är ofta mindre verksamma eftersom de inte innehåller cellaktiverande ämnen. Våra växter och örter kommer från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier, konstgödslas och att de handplockas vid skörd. Alla stora kosmetiska företag har idag insett att det endast är med högklassiga naturliga råvaror som man kan hjälpa och vårda sin hud på rätt sätt.

Rosenseriens produkter är fria från mineraloljor och andra ämnen från petroleumindustrin eftersom dessa täpper till porerna och skapar ett "smörjberoende". Mineraloljor innehåller

inga livsnödvändiga fettsyror, vitaminer eller mineraler och bör i stället användas till bilar och inte på huden. Alla våra produkter är även fria från animaliska råvaror. Det enda vi använder från djurriket är bivax. Vi tycker att det är viktigt att bevara jordens regnskogar och använder oss bara av kokos- och palmolja från ekologiska odlingar som ligger på områden som inte är skövlad regnskogsmark. Rosenolja är en viktig del i Rosenserien och den finns i nästan alla våra produkter. Rosor har använts inom hudvård för sin goda effekt och doft under tusentals år i bland annat Indien, Kina och det gamla Grekland. Rosenolja har en fantastisk välgörande effekt på alla hudtyper och lämpar sig speciellt bra för den känsliga och den mogna huden. Rosenolja anses även ha en lugnande inverkan på irriterad hud och vid ytliga kärl. Att värna om vår miljö och vår jord ligger Rosenserien varmt om hjärtat. Förpackningarna är alla av återvinningsbar och giftfri plast. Vi har heller inga extra kartonger utanpå förpackningarna. Eftersom tillverkningen sker i Sverige, i Östersund och Strängnäs, och produkterna är så koncentrerade och dryga gör även Rosenserien till ett klimatsmart val. Det ger både mindre volymer och kortare sträckor att transportera, vilket ger mindre koldioxidutsläpp. Det gör också att du som kund under ett år förbrukar färre antal förpackningar. Att råvarorna är ekologiskt odlade bidrar också till en bättre miljö, både för dig som använder produkten, för odlaren och för vårt jordklot.

www.rosenserien.com

 

guldapplet.jpg